Legutóbbi híreink

Élőzenés táncház december 22-én december 18, 2015 December 22-én, kedden este 6 órától az Árvalányhaj Néptánccsoport próbatermében az iskolában. Gyermekbelépő 100 Ft, felnőtt belépő 200 Ft. Egy jó hangulatú táncos mulatság népzenével, néptánccal és népi játékokkal.

Falukarácsony december 19-én, szombaton december 18, 2015 December 19-én, szombaton délután fél 5-kor tartjuk községünk karácsonyi ünnepét a kultúrházban. Fellép a Napsugár Óvoda, a Széllelbéleltek Énekegyüttes, a Bakony Virágai Népdalkör, verset mond Bódai Réka és végül Beke Zsolt plébános osztja meg velünk adventi gondolatait. Az ünnepély végén minden tési gyermek (0-14 évesek) átveheti az Önkormányzat karácsonyi ajándékát, egy névre szóló ajándékcsomagot. MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK!

Advent harmadik vasárnapja december 11, 2015 December 13-án vasárnap délután 4 órakor a kultúrházban gyűlünk össze. Ez alkalommal Sörös László mutatja be nekünk nemrégiben megjelent új könyvét: “Bolygóutakon és csillagösvényeken az Angyalok Birodalmába”. A délután során közösen díszítjük fel a falu karácsonyfáját, és hagyományainkhoz híven teázással, forralt borozással zárjuk a délutánt.

Mikulás napi játszóház és ajándékozás december 6, 2015 December 5-én, szombaton délután 4 órától Grám Lászlóné vezetésével Mikulás-napi játszóház volt az iskola nagytermében. 5 asztalnál sok-sok kreatív alkotás készült, öröm volt látni a sok alkotó gyerkőcöt és szüleiket. Köszönjük Domján Ildikó, Hajas Edina, Borbásné Nagypál Hajnalka és Gyurik Zsuzsanna munkáját és a kedves Mikulás bácsi látogatását.

Advent második vasárnapja december 5, 2015 (dr Zsednai Józsefné adventi igehirdetése) December 6-án, vasárnap délután 4 órakor meggyújtjuk az adventi koszorú második gyertyáját az iskola nagytermében. Ez alkalommal dr Zsednai Józsefné evangélikus lelkész mondja el nekünk Isten üzenetét. A teremben tési kézművesek gyönyörű ünnepi alkotásait tekinthetjük és vásárolhatjuk meg, illetve kellemes baráti beszélgetésekhez a hivatal dolgozói kínálnak minket finom teával és egy ...