Legutóbbi híreink

Miért nem kapunk számlát a lakossági hulladék elszállításáról? július 5, 2016 Tisztelt Ingatlanhasználók! Tisztelt Gazdálkodó Szervezetek!   Az idei évben folytatódik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatás átszervezése. Legfontosabb lépésként meghatározásra került az állami közfeladat és ennek következtében elkezdődött az állam szerepvállalása a tevékenységek megszervezésében. Megalapításra került a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. (NHKV Zrt.) melynek feladata az állami szerepkör gyakorlati végrehajtása, így a közszolgáltatási díjak beszedése, kintlévőségek kezelése is. A 2016. ...

FALUNAPOK – 2016. (június 17-18.) június 9, 2016 Sok szeretettel várunk mindenkit!         

Egyenlő bánásmód hatóság ügyfélszolgálat május 26, 2016

Gyermeknap május 28-án szombaton május 23, 2016 Délután 3 órakor kezdődik a móka az iskola melletti aszfaltos sportpályán (rossz idő esetén az iskolában). célba dobás kincskeresés lótás-futás cukorkaválogatás kézműveskedés ugróiskola rajz mini foci … és még sok vidámság       Kerékpáros ügyességi verseny Délelőtt 10 órakor az iskola melletti sportpályán Gyülekező 9.30-tól. Kerékpárt mindenki hozzon magának!  

V. Bakonyi Vigasság Fesztivál május 7-én április 24, 2016 A Múlttal a Jövőért Egyesület szervezésében 5. alkalommal kerül megrendezésre a Bakonyi Vigasság fesztivál, ahol a magyarság táncai és dalai láthatók, hallhatók.